• |
ide | kryesore

2 Comments

  1. 🙈💩🙈💩🙈🤮🙈💩🙈🤗💩🙈🤮💩🙈🤗💩🙈🤮💩🙈🤮🙈🤮🙈🤮💩🙈🤮🤮🤮🤮🤮🤮🙈🙈🙈💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤗🤮🤮🤮🤮🤮🤮muti i mutit te mutit mutit💩no coment.

  2. ka qene nje batute te filmi “Skenderbeu” drejtuar Hamzait nga nje perfaqesues i Venedikut – “….dhe çakenjte do te qeshin ne male me ty!”

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu