• |
ide | kryesore

Aplikacionet më të përdorura gjatë karantinës

Paparazzi, Slider

Pasi OBSH shpalli koronavirusin pandemi më 24 mars, filloi vetë-izolimi pak e nga pak në shumë shtete, gjë që rrjedhimisht i vendosi njerëzit në kontakt me teknologjinë më shumë se kurrë. Aplikacionet që filluan të popullarizoheshin qenë fillimisht platformat e reja sociale argëtuese, si TikTok, më pas aplikacionet e rëndësishme për biznes dhe punë, si Zoom, dhe Google Classroom, ky i fundit pas aplikimit të mësimit online.


Sigurisht që aplikacionet më të popullarizuara ndryshojnë në varësi të shteteve. Për shembull, në Francë, aplikacionet më të shkarkuara ne Google Play gjatë periudhës mars-prill qenë: WhatsApp, Zoom, TikTok, Houseparty, Skype, Plato, Fast Scan, Google Drive, WpsOffice dhe Samsung Notes. Po në Francë, ne Appple store fituan popullaritet: Plato, Zoom, Houseparty, TikTok, Skype, Discord, Park Master, WhatsApp, UNO! dhe Brain Out.Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.