• |
ide | kryesore

2 gjerat që femrat pëlqejnë në shtrat, por kanë turp t’i kërkojnë

Lapsi Leaks

Jo të gjitha femrat janë të hapura në një marrëdhënie për të folur për kënaqësitë e tyre seksuale. Por sipas një studimi shumica e femrave ka 2 kritere prioritare që i do çdo natë në krevat, por nuk i thotë asnjëherë.


Jini më agresivë


Të jeni të sigurt që një natë e zjarrtë seksuale për çdo femër përshkruhet “seks agresiv” Duke filluar që nga tërheqja e flokëve e për të vazhduar më tej, femrat janë gjithmonë “ok” për seksin agresiv. Natyrisht, këtu nuk është fjala për ta tepruar (fantazia nuk ka limit) por në preferencat e tyre padyshim që kjo duhet të jetë.

Kopjoni filmat “me pullë të kuqe”

Shpesh femrat ankohen duke thënë se jam lodhur duke qenë “zonja e mirë” në dhomën e gjumit.” “Jam lodhur duke bërë dashuri në mënyrë më të butë dhe më delikate të mundshme dhe thuajse njëlloj në çdo kohë.” Ashtu si shumë të tjera kërkojnë që meshkujt mund t’i trajtojnë si prostituta, duke ndryshuar rutinën, vendin, stilet apo edhe duke i pyetur partneret e tyre për atë që u pëlqen më shumë.

2 Comments

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu