Spektakli madhështor i Ramës në skenën e Operas të Sokol Ballës

Edi Rama si spektatori dhe aktori i vetëm i Teatrit! Si mbretërit në Mesjetë. Nga: Prof. Artan Fuga — Dje, … Vazhdoni me leximin e Spektakli madhështor i Ramës në skenën e Operas të Sokol Ballës