• |
ide | kryesore

10 gabimet që bëni kur karikoni telefonin

-Instant, Arkiva, F1, Stil

Ju nuk e keni bërë me vetëdije, por mënyra se si karikoni telefonin tuaj mund të jetë e gabuar. E një gjë e tillë ndikon menjëherë në jetëgjatësinë e baterisë së telefonit. Prandaj këtu do të gjeni 10 gabimet që mund të keni bërë gjatë karikimit të telefonit, e që duhet të ndaloni së bëri ato:


1. Nuk e hiqni mbajtësen e telefonit kur është në karikim.


2. Karikoni telefonin nga laptopi juaj.

3. Ju përdorni aplikacione të panjohura të baterisë që e vënë baterinë nën tendosje.

4. E lini telefonin që të karikohet gjatë gjithë natës.

5. E lini fishën e karikusit gjithmonë në prizë.

6. E lini baterinë që të bie në 0%.

7. E karikoni telefonin edhe kur bateria është mbi 20%.

8. Përdorni telefonin gjatë kohës që e keni në karikim.

9. Përdorni karikues të lirë dhe jo të mirë.

10. E karikoni deri 100%.

 

3 Comments

  1. Përshëndetje shikuesit, unë jam nelson dhe jam gati ta ndaj dëshminë time këtu, nëna ime më prezantoi me Baba e Madhe Ogbogo kur zbuloi se nuk mund ta merrja gruan time shtatzënë pas 3 vjetësh nga martesa jonë. Pra, këto sollën aq shumë telashe në martesën time dhe çuan në një divorc. ajo tha, ai është shumë shpirtëror dhe mund ta bëjë gruan time të kthehet tek unë me gëzim dhe ne mund të kemi fëmijë së bashku. Në fillim, unë dyshova jo derisa e kontaktova dhe pastaj hodha magji të fuqishme për mua dhe e bëra gruan time të kthehej. Dhe tani, ne jemi gjithashtu të lumtur me fëmijë të bukur, pikërisht nga dita që BaBa Ogbogo e Madhe punoi për mua dhe zgjidhi problemet e mia. Unë bëra një zotim të fortë që për sa kohë që unë jetoj, do të vazhdoj të dëshmoj për mirësinë e veprave të tij të mëdha, dhe për ata atje që përballen me marrëdhënie dhe vështirësi martesore duhet të kontaktojnë shpejt me të dhe të bëhen një dëshmitar i lumtur si unë. Unë e hoqa kontaktin e tij këtu, Email: [email protected], ose numrin e tij të WhatsApp. +2349020168697 …

    Ai bëri që ish gruaja ime të kthehej tek unë me gëzim…………

    Ai më shëroi nga një njeri i pafuqishëm te një njeri i vërtetë.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu