• |
ide | kryesore

Padia e Juventus kundër ultrasve del ‘huq’: një dënim, 12 shtyrje gjykimi

-Instant, Sport

Një dënim, tre lirime, tre pakte, dy zgjidhje e 12 shtyrje të gjykimit: kështu përfundoi seanca paraprake në Torino e hetimit ‘Last Banner’ kundër ultrasve të Juventus, të akuzuar për tentativë zhvatje ndaj shoqërisë dhe dhunë private ndaj tifozëve të tjerë. Dënimi i maturuar nga gjykatësi Stefano Vitelli, me seancë të shkurtuar, është dy muaj e njëzet ditë plus dy mijë euro tarifë provizore për Juventusin, që është cilësuar palë civile.

Vendimi i magjistratit, siç nënvizohet nga burimet ligjore, mbështet vlefshmërinë e sistemit akuzues dhe vërteton faktin se në sektorin e ultrasve sjellja e dhunshme dhe krimet nuk tolerohen.


Për ata që iu shty gjykimi, procesi do të fillojë më 30 shtator, ndërsa pozicioni i të dyshuarve të tjerë në hetimin Last Banner u hoq pas kërkesës së tyre për ta provuar.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu