• |
ide | kryesore

Gratë që bëjnë hapin e parë kanë më shumë sukses në lidhje

Arkiva, Lapsi Leaks

Stereotipikisht, jemi mësuar me burrat që fillojnë iniciativën në një lidhje. Ata jo vetëm që pritet të pyesin të parët, por edhe propozimet për martesë shpesh u mbeten atyre. Por, sipas hulumtimeve të bëra nga një faqe popullore në internet për takime, është koha që gratë t’i marrin gjërat në duart e tyre.


Gratë nuk kanë nevojë të humbin kohë duke pritur për t’u shfaqur një djalë i përshtatshëm. Sipas standardit të faqes së takimeve, burrat dërgojnë më shumë mesazhe sesa gratë dhe ky është një fakt. Ndërsa gratë që u afrohen burrave të parat menjëherë ngjallin interesin e tyre. Është interesante, pa marrë parasysh sa mesazhe marrin gratë, shkalla e përgjigjes së tyre mbetet pothuajse e njëjtë. Sidoqoftë, është krejt e kundërta me burrat.


Sa më shumë mesazhe të marrin, aq më shumë ata dërgojnë, dhe zonjat duhet të përdorin këtë informacion në dobi të tyre. Studimi thotë se gratë kanë 2.5 herë më shumë të ngjarë të dëgjojnë nga një djalë nëse bëjnë lëvizjen e parë.

Meshkujt, në veçanti, priren të mësojnë gratë që janë mesatarisht 17% më tërheqëse sesa janë. Kështu që, duke marrë iniciativën, zonjat mund të sigurohen që ata do të flasin me djem të mirë dhe nuk ka pse të përfundojë në vështrime. Ka të bëjë edhe me tërheqjen e përgjithshme të një bashkëshorti, përfshirë statusin dhe interesat e tyre shoqërore. /lajmi.net

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu