• |
ide | kryesore

8 hapat që duhen ndjekur për të qenë produktiv

-Instant, F1, Stil

Produktiviteti nuk varet nga koha e qëndrimit në punë. Por si mund të jeni produktivë dhe jo vetëm të zënë në punë?

1. Përcaktoni gjërat të cilat janë të rëndësishme.
2. Zbatoni një strategji organizative.
3. Shmangni të gjitha shpërqendrimet.
4. Mos pretendoni perfeksionin.
5. Delegoni përgjegjësi.
6.Shoqërohuni me njerëz të tjerë produktivë.
7.Ankthi. Në varësi të sistemit të menaxhimit të kohës që ju zgjidhni të zbatoni, mundohuni që t’i kurseni vetes suaj një stres dhe ankth të panevojshëm, gjë kjo që ndikon automatikisht edhe në ecurinë tuaj produktive.
8.Llogarisni gabim kohën për një detyrë të caktuar. Mënyra më e mirë për të pasur sukses në një pikë të tillë është që ju të matni kohën që shpenzoni për detyrat që keni gjatë një ose dy javëve.


Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu