Konflikti në mesdhe/ Çelsat për të kuptuar “ndeshjen” detare mes Greqisë dhe Turqisë

Ujërat e kaltërta të Mesdheut lindor janë errësuar pak më shumë çdo ditë në 48 orët e fundit. Të hënën, … Vazhdoni me leximin e Konflikti në mesdhe/ Çelsat për të kuptuar “ndeshjen” detare mes Greqisë dhe Turqisë