Nominohen për çmimin Nobel Qeveria e SHBA-së, Kosovës dhe Serbisë

Marrëveshja e Washingtonit ndërmjet Kosovës dhe Serbisë për normalizim të marrëdhënieve ekonomike po shihet si shtrim i rrugës së arritjes … Vazhdoni me leximin e Nominohen për çmimin Nobel Qeveria e SHBA-së, Kosovës dhe Serbisë