Zjarr në Priskë të Tiranës, presidenti Meta: E pajustifikueshme që s’janë angazhuar të gjitha mjetet dhe efektivët, duhet të mbahet përgjegjësi ligjore (Video)

Zona e Priskës në kryeqytet është përfshirë nga flakët. Mbrëmjën e sotme një vatër zjarri ka djegur një sipërfaqe toke … Vazhdoni me leximin e Zjarr në Priskë të Tiranës, presidenti Meta: E pajustifikueshme që s’janë angazhuar të gjitha mjetet dhe efektivët, duhet të mbahet përgjegjësi ligjore (Video)