Aktorja Naya Rivera, ndërroi jetë në liqenin Piru muaj më pareë.


Në raportin e ri të autopsisë janë zbuluar detaje të tjera, të cilat tregonin momentet e fundit të saj.Naya thuhet se kishte shtyrë djalin në anije, kurse deri në çastet e fundit të jetës kishte bërtitur për ndihmë.“Kur Rivera e kishte shtyrë djalin e saj në anije, ai ishte kthyer pas dhe pa nënën e tij me një dorë lartë ujit duke bërtitur ‘ndihmë”, thuhet në raport.