Ndërhyn ushtria për zjarrin në Priskë, 60 efektivë të Forcave Tokësore e Komandës Mbështetëse në terren

Zjarri në Priskë të Tiranës vijon të jetë ende aktiv. Raportohet se 60 efektivë të Forcës Tokësore dhe Komandës Mbështetëse … Vazhdoni me leximin e Ndërhyn ushtria për zjarrin në Priskë, 60 efektivë të Forcave Tokësore e Komandës Mbështetëse në terren