• |
ide | kryesore

Prej dy orësh pa drita disa zona të Tiranës, përgjigjet OSSH

Lajme, Të fundit

OSSH njofton se një pjesë e zonës Yzberisht, Mezes, Pallatet “Çabej”, etj, ndodhen prej 2 orësh pa energji elektrike për shkak se një subjekt privat dëmtoi fiderin e tensionit të mesëm.


Pas procedurave ligjore, OSSH po kryen procesin e riparimit, qe parashikohet te zgjase edhe 1 ore.


“OSSH Tirane shpreh keqardhje per situata te ngjashme te perseritura nga subjekte private qe demtoine rrjetin elektrik, duke sjelle kosto per shoqerine dhe abonentet.

Te gjitha kompanite dhe kushdo qe duhet te kryeje punime (gerrmime, etj), duhet me patjeter te njoftoje kompanine OSSH sipas procedurave, per tu njohur ma harten e rrjetit elektrik dhe te evitohen rastet si i sotmi”,- thuhet në njoftimin e OSSH.


1 Comment

  1. Çfarë mase merret në të tilla raste për firmën që ka shkaktuar dëmin. Dhe çfarë kompesimi bën OSSH për banorët e zonës që ju është ndërprerë energjia.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.