Protesta u organizua për shkak të vdekjes së Alvin Cole nga një polic, ndërsa kërkonin për drejtësi.Repwri së bashku me agjencinë Team Roc ka vendosur që të ndihmojnë, pasi mësuan se nuk ishte ngrejtur asnjë akuzë ndaj Joseph Mensah, personi që dyshohet se vrau Alvin.Cole u qëllua me armë nga polici dhe  ky i fundit deklaroi se ka qenë vetëmbrojtje. Një grup njerëzish kanë nisur protestat pasi edhe nëna dhe motra e Alvin janë arrestuar.Ndërkohë që Jay Z së bashku me Team Roc po kërkojnë për drejtësi dhe nje prokuror special për të shqyrtuar rastin.