Lajmin e vdekjes së saj e dha ndihmësja e Fleming, Carla Sapon e cila tregoi se aktorja vdiq të mërkurën në Santa Monica, Kaliforni.Fleming u bë e njohur tek producentët për shkak të ngjyrave të saj atraktive.Para se Reagan të hynte në politikë, Rhonda ka marrë pjesë në filmat:“Hong Kong”, “Tropic Zone”, “The Last Outpost” dhe “Tennessee’s Partner”.