• |
ide | kryesore

Karrierë në Rilindje/ Toni Gogu emërohet Prefekt i Tiranës

-Instant, Lajme, Të fundit

Toni Gogu do të jetë prefekti i ri i qarkut të Tiranës. Gogu ose siç njihet ndryshe Pastor Genti është pastori protestant që martoi Kryetarin e Bashkisë së Tiranës Erion Veliajn me bashkëshorten e tij Ajola Xoxa. Ai ka mbajtur pozicionin e Kreut të Këshillit Bashkiak të Tiranës.


Ish prefektja, Suzana Jahollari është liruar tashmë nga detyra dhe Këshilli i Ministrave ka marrë vendimin për të dy në mbledhjen e sotme.


Gogu ka qenë edhe zv/ministër i Drejtësisë.

VENDIMI NGA KËSHILLI I MINISTRAVE

V E N D I M
PËR

LIRIMIN DHE EMËRIMIN NË DETYRË TË PREFEKTIT TË QARKUT TË TIRANËS

Në mbështetje të neneve 100 e 114, të Kushtetutës, dhe të nenit 5, të ligjit nr.107/2016, “Për prefektin e qarkut”, me propozimin e ministrit të Brendshëm, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:

1. Znj. Suzana Jahollari, prefekt i Qarkut të Tiranës, lirohet nga kjo detyrë.

2. Z. Toni Gogu emërohet prefekt i Qarkut të Tiranës.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në “Fletoren zyrtare”.

K R Y E M I N I S T R I
EDI RAMA

Në mungesë dhe me porosi
ZËVENDËSKRYEMINISTRI
ERION BRAÇE

3 Comments

  1. Shume shpejt pritet, sic duket nga kurba e Ridhjerjes, edhe Alban Skenderaj nenkryetar bashkie, apo Anjeza Maja zevendes-ministre kulture…..

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu