• |
ide | kryesore

FOTO/ Quhet “Fucking” prej 1 mijë vjetësh, por fshati ndryshon emrin nga 1 janari

Arkiva, Lapsi Leaks

Vendasit në fshatin Fucking u zhgënjyen me vjedhjen e tabelave të qytetit nga turistët dhe njerëzit që fotografuan shenjën. Ky komunitet i vogël me rreth 100 persona ka vite që kërkon ndryshimin e emrit, por pa rezultat.


Emri i qytetit, i vendosur në veri të Salzburgut afër kufirit gjerman, nuk ka asnjë kuptim në gjermanisht. Këshilli lokal ka njoftuar se fshati në provincën e Austrisë së Epërme do të quhet “Fugging” nga 1 Janari.


Ende nuk është njoftuar nëse fshatrave fqinjë të “Oberfucking” dhe “Unterfucking” do t’u jepen emra të rinj. Fshati austriak është quajtur Fucking për më shumë se një mijë vjet, por publiku filloi t’i vërejë ato vetëm me ardhjen e internetit.

WELCOME TO FUCKING - YouTube Austrian Hamlet of Fucking Considers Changing Its Unfortunate, but Famous,  Name. - Santa Monica Observer Fugging hell: tired of mockery, Austrian village changes name | Austria |  The Guardian Internet causes Austrian village to give up on Fucking Road Trip to Hucking, Franking & Fucking by Camper Van in Austria –  Travelling News The Little Town Of Fucking | Heels And Wheels Yoho | Heels And Wheels Fucking, Austria. Yes, that's really the name

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu