Së fundmi gjatë një interviste,aktori ka folur sërish për eksperiencën e tij si një i infektuar duke zbuluar se ai dhe Rita do të marrin vaksinën kundër virusit.“Ne do të vaksinohemi, pasi njerëzit që iu nevojitet në të vërtetë kanë nevojë ta marrin”, është shprehur Tom.Gjithashtu ai tregoi se një veprim të tillë do ta bëjë në publik, për t’i inkurajuar edhe Barak Obama, George W. Bush dhe Bill Clinton.