• |
ide | kryesore

Shenjat se një femër shtiret dhe gënjen në shtrat

Arkiva, Lapsi Leaks

Kur mendoni se seksi ka qenë i shkëlqyeshëm, ajo duket paksa e hutuar dhe sikur nuk ndan të njëjtën dozë të kënaqjes si ju. A thua ajo është shtirur në shtrat? Më poshtë janë disa nga shenjat.


Frymëmarrja është tepër e harmonizuar


Personat që kënaqen vërtet në shtrat kanë shprehje paksa të çuditshme në fytyrën e tyre. Ata lëshojnë të gjitha llojet e tingujve dhe psherëtimave. Dhe frymëmarrja nuk është asnjëherë harmonike, por e shthurur.

Është e qetë pas bërjes dashuri

Ajo ndihet keq të thotë diçka sepse është e vetëdijshme që seksi nuk ka qenë i shkëlqyeshëm ( edhe pse juve ashtu ju është dukur). Ajo duket paksa e hutuar – sikur ndihet në siklet që nuk ndan dozën e njëjtë të kënaqjes sikur edhe ju. Zakonisht, pas orgazmës së mirë, njerëzit kanë shprehje lumturie në fytyrë.

Shmang kontaktin me sy

Ajo që shmang kontaktin me sy jep bën që ajo të ndihet fajtore që nuk ka qenë e sinqertë.

Ju rrah krahët pas seksit

Përveç kësaj ajo ju falënderon “për gjithçka”, ndërsa në fytyrë ka njëfarë buzëqeshjeje mbrojtëse. E gjitha kjo tregon një emocion të sinqertë tek ajo në atë moment, dhe ajo është keqardhja sepse seksi me siguri nuk ka qenë sipas shijes së saj.

Ndihet në siklet kur përmendet tema të tilla

Kjo nuk është e thënë të kuptohet që ndihet në siklet të bisedojë për seksin por tematika mbi aktrimin e orgazmës asaj nuk i është e këndshme.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu