“Me 100 mijë euro kap kë të duash në Shqipëri, korrupsioni atje është total”, edhe një eurodeputet në përgjimet e “Ndraghetas”

Franco Talarico që mbante detyrën e sekretarit rajonal të UDC dhe që aktualisht është lënë në arrest shtëpie, pas mega-operacionit … Vazhdoni me leximin e “Me 100 mijë euro kap kë të duash në Shqipëri, korrupsioni atje është total”, edhe një eurodeputet në përgjimet e “Ndraghetas”