Kush i bën ndërtimet? Rama e kthen në gallatë: I bën mafia, Ndrangheta!

Në vazhdën e zhvlerësimit dhe të zvogëlimit të skandalit me përgjimet e Antimafias, kryeministri Edi Rama ka nisur të bëjë … Vazhdoni me leximin e Kush i bën ndërtimet? Rama e kthen në gallatë: I bën mafia, Ndrangheta!