• |
ide | kryesore

Filmat më të mirë erotikë të të gjithë kohërave

F1, Stil

Erotika jeton edhe më gjallërisht në atë nivel të subjektivitetit, dhe në film, ajo teston kufijtë e jashtëm të paqartësisë aq sa mund të mos e dimë as kur e shohim. Pra, shumë histori të zgjimeve seksuale fillojnë me një puthje ose përqafim. Zgjedhja e filmave më të mirë erotikë është disi e vështirë, kur tregu është i tejmbushur. Megjithatë më poshtë do të keni një listë të disa prej filmave më erotik me skena mjaft sensuale.


Last Tango in Paris (1972)


Emmanuelle 2 (1975)

The Hunger (1983)

9 ½ Weeks (1986)

Basic Instinct (1992)

The Lover (1992)

The Piano (1993)

Crash (1996)

Sex and Lucia (2001)

Y Tu Mama Tambien (2001)

Secretary (2002)

Unfaithful (2002)

The Dreamers (2003)

Shortbus (2006)

Lust, Caution (2007)

I Am Love (2010)

The Handmaiden (2016)

Call Me By Your Name (2018)

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu