• |
ide | kryesore

Sot 12.02.2021/ Misteri i një date të rrallë të vitit

-Instant, Arkiva, Lapsi Leaks

Nëse ndjekim formatin DD/MM/VVVV për datat, atëherë do të zbulojmë se data e sotme është palindrome. Kjo do të thotë që është e njëjtë kur lexohet si nga e majta në të djathtë, edhe anasjellas.


Në shekullin e 21-të ka plot 12 data palindrome tetëshifrore dhe sot është një datë e tillë. Truri i njeriut, natyrshëm, është i prirur të kërkojë modele, ndaj edhe shumë njerëz, ditë të tilla i konsiderojnë ditë me fat.


Daniel Hardt, president i Qendrës së Numerologjisë së Jetës në Indianapolis, e quajti ditën e sotme një “ditë të jashtëzakonshme”. Për ta mbajtur mend, bëni edhe ju një gjë të veçantë sot.

Të tjera data të veçanta të këtij shekulli.

12 shkurt 2021 (12022021)

22 shkurt 2022 (22022022)

3 shkurt 2030 (03022030)

13 shkurt 2031 (13022031)

23 shkurt 2032 (23022032)

4 shkurt 2040 (04022040)

14 shkurt 2041 (14022041)

24 shkurt 2042 (24022042)

5 shkurt 2050 (05022050)

15 shkurt 2051 (15022051)

25 shkurt 2052 (25022052)

6 shkurt 2060 (06022060)

16 shkurt 2061 (16022061)

26 shkurt 2062 (26022062)

7 shkurt 2070 (07022070)

17 shkurt 2071 (17022071)

27 shkurt 2072 (27022072)

8 shkurt 2080 (08022080)

18 shkurt 2081 (18022081)

28 shkurt 2082 (28022082)

9 shkurt 2090 (09022090)

19 shkurt 2091 (19022091)

29 shkurt 2092 (29022092)

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu