• |
ide | kryesore

Kush është seriali që po thyen rekorde në Netflix

-Instant, F1, Stil

Bëhet fjalë për një seri televizive rreth një aplikacioni takimesh, bazuar në ADN-në, që i përputh njerëzit, duke gjetur partnerin e duhur.

The One, është emri i serialit, i vendosur në Mbretërinë së Bashkuar bazuar në romanin e John Marrs 2017.


Shkruar nga krijuesi i Misfits Howard Overman, The One është historia me tetë episodet e Rebecca Webb, CEO e pamëshirshme e një agjencie njohjesh, një miliardë paund, që ka revolucionarizuar dashurinë. Dorëzoni një mostër të ADN-së, paguani tarifën dhe gjeni përputhjen tuaj të përsosur gjenetike.

Gjithë ngjarjet ndërtohen mbi egon dhe ambicien pa kufi, e cila po shkakton një ndryshim thelbësor në konceptin e martesës. Sakrifikimi i miqësisë dhe dashurisë për të arritur synimet.

Një serial që përafrohet me ndryshimet që po sjellë teknologjia në metodat e njohjes, dhe në konceptin e ‘partnerit të duhur’.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu