Konferenca/ Gazetarët zënë ngushtë Ardi Veliun dhe prokurorin për rolin e Klement Xhaferrit në përplasjen me armë

Shteti duhej të tregonte forcën e tij pas përplasjes me armë alla “far ëest” në Elbasan, por në vend të … Vazhdoni me leximin e Konferenca/ Gazetarët zënë ngushtë Ardi Veliun dhe prokurorin për rolin e Klement Xhaferrit në përplasjen me armë