• |
ide | kryesore

Wall Street në nxitim për të kthyer faqen në këtë epokë të zgjatur të punës virtuale

-Instant, Paparazzi, Slider

Wall Street nuk po humb kohë duke i kthyer punonjësit në zyrë pavarësisht nëse duan të jenë atje apo jo.


CEO i Morgan Stanley, James Gorman paralajmëroi këtë javë se ai do të jetë “shumë i zhgënjyer” nëse punëtorët nuk kthehen deri në Ditën e Punës. Dhe nëse nuk janë? “Atëherë do të kemi një lloj bisede tjetër,” tha ai.
Goldman Sachs u kërkoi punonjësve të ktheheshin në zyrë brenda kësaj jave. Dhe banka e Wall Street madje urdhëroi punonjësit të zbulojnë nëse janë vaksinuar.


Edhe më shumë se industritë e tjera, Wall Street është qartë në një nxitim për të kthyer faqen në këtë epokë të zgjatur të punës virtuale. Drejtuesit, punonjësit dhe ata që ndjekin industrinë tregojnë për një sërë faktorësh për këtë.
Së pari, ekzistojnë shqetësimet kulturore. Thirrjet e zmadhimit dhe mesazhet e Zbrazëta nuk mund të zëvendësojnë lidhjet dhe trajnimet personale. Të tjerët shqetësohen për sigurinë kibernetike dhe dobësitë e menaxhimit të rrezikut të qenësishme në bizneset që kryejnë miliarda dollarë transaksione çdo ditë.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu