• |
ide | kryesore

Pse shohim ëndrra erotike dhe ç’kuptim kanë/ Ekspertët japin shpjegimin

-Instant, Arkiva, Lapsi Leaks

Çfarë kuptimi kanë ëndrrat erotike apo të tradhtisë? Këtyre pyetjeve janë munduar prej kohësh shumë ekspertë që tí japin një përgjigje.


Dr. Jennifer Parker konstaton që më së shpeshti ëndërrojmë ngjarje romantike të cilat përfshijnë personat e njohur, por edhe tradhtinë, por këto ëndrra nuk duhen interpretuar si shprehje e dëshirave të fshehura dhe të fantazive.


“Nëse shihni ndonjëherë ëndrra tabu, të cilat përfshijnë seksin me të birin e mikes më të mirë apo me mikun më të mirë të bashkëshortit tuaj, mbase ju mundon ndjenja e fajit për shkak të ëndrrave të tilla dhe mbase ato ju çojnë në rishqyrtimin e vetëdijes suaj rreth asaj sa ai person ju tërheq në realitet.

Nuk duhet të brengoseni, probaliteti që jeni të dashuruar në dikë me të cilin nuk do të kishit guxuar është vërtet minimal, apo së paku ëndrrat tuaja nuk ju orientojnë në atë drejtim” – thotë ekspertja.

Ëndrrat e shpeshta me përmbajtje seksuale janë thjesht tregues të gjendjes së shqetësimit tuaj apo të shpresës që edhe juve t’ju ndodhë një aksion i vogël. Jën hormonet që kanë rolin kryesor. Femrat, më së shpeshti para menstruacioneve ëndërrojnë marrëdhënie agresive.

Pas menstruacioneve shumica e femrave ndihen më sensuale dhe ndiejnë nevojë më të fuqishme për seks, ndaj nuk është për t’u çuditur që pikërisht në ato ditë shohin ëndrra të plotësuara me seks dhe orgazma.

Të vetmet ëndrra të cilat sipas kuptimit të tyre janë më afër realitetit janë ato të cilat përfshijnë partnerin tuaj.

Personat të cilët janë të kënaqur me lidhjen që kanë, më së shumti shohin ëndrra të këndshme të cilat përfshijnë partnerët e tyre ndërsa ata të cilët lidhjen e kanë në krizë ëndrrat nuk u janë edhe aq të mrekullueshme. /Telegrafi


Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.