Në aksion kanë marrë pjesë efektivë të komisariatit të Krujës, punonjës të drejtorisë së Policisë së Durrësit dhe disa grupe të FNSH. Aksioni ku u zbuluan kanabisit u zhvillua në fshatin Shkozë Bardhë.


Deri tani janë shoqëruar dy persona dhe pritet që më vonë të këtë dhe arrestime.