• |
ide | kryesore

Bordi i Transparencës ndryshon sërish çmimet e karburanteve

-Instant, Arkiva, Lajme, Të fundit

Bordi i Transparencës në datë 19 Maj 2022, në mbledhjen e radhës vendosi:


Çmimi i shitjes me pakicë i naftës  të jetë 229ekë/litri, ndërsa i shitjes me shumicë 217lekë/litër.Çmimi i shitjes me pakicë i benzinës të jetë 229 lekë/litri,ndërsa i shitjes me shumicë 217 lekë/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gaz, të jetë 90 lekë/litri me pakicë dhe i shitjes me shumicë 78 lekë/litër për automjetet.

( Shënim: çmimi i shitjes për gazin e lëngshëm të automjeteve do të jetë çmimi i furnizimit në stacionet e furnizimit në pikat e karburanteve, ndërkohë që në pikat e tjera për konsumatorët familjarë dhe industrial çmimi nuk duhet të përfshijë akcizën).

🗓Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi sot datë 19 Maj 2022 ora 18.00 p.m dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.

⚠️Tërheqim vëmendjen e çdo operatori të shitjes me shumicë dhe pakicë të nënprodukteve të naftës mbi detyrimin e zbatimit të këtëj vendimi.

🚫Në rast të shkeljeve të konstatuara nga operatorë të ndryshëm do të vendoset pezullimi i aktivitetit.

🛢Jemi në monitorim të vazhdueshëm të ecurisë së bursave, me qëllim reagimin sa më të shpejtë2 Comments

  1. Jeni bere edhe ju si propagandues te mavive . ishte kaq e u be aq. Jo or jo na thoni sa ishte para lufte nje fuçi dhe çmimi ne treg dh sa kushton sot nje fuçi dhe sa eshte çmimi ne treg

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *