• |
ide | kryesore

Kanë në dorë fondet për shoqërinë civile, kush janë anëtarët e rinj të bordit mbikëqyrës

-Instant, Arkiva, Lajme, Të fundit

Në mbledhjen e sotme të këshillit të ministrave është vendosur emërimi i 5 anëtarëve të Bordit Mbikëqyrës të Agjencisë për Mbështetjen e shoqërisë Civile. Anëtarët e këtij bordi do të jetë Bashkim Muça, Laert Kola, Ylljet Aliçka dhe Vasilika Hysi.

Kjo e fundit është rikthyer me një detyrë të rëndësishme, pasi nuk kandidoi për deputete në zgjedhjet e 25 Prillit ndërkohë që në dy mandatet e para të qeverisë Rama ka qenë kryetare e Komisionit për Çështjet Ligjore.


Vendimi

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të nenit 8, të ligjit nr.10093, datë 9.3.2009, “Për organizimin dhe funksionimin e Agjencisë për Mbështetjen e Shoqërisë Civile”, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:

Emërimin në detyrë të disa anëtarëve të bordit mbikëqyrës të Agjencisë për Mbështetjen e Shoqërisë Civile, përfaqësues nga organizatat e shoqërisë civile, si më poshtë vijon:

– Z. Bashkim Muça;

– Znj. Iris Luarasi;

– Z. Leart Kola;

– Z. Ylljet Aliçka;

– Znj. Vasilika Hysi.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në “Fletoren zyrtare”.

3 Comments

  1. Kush e ma mend kur Laert Kola dhe Mjaftistat e tjere visheshin me recipeta, vetem per ca para te ndyra te Sorosit? Porta potty qysh ne 2003, LOL.

  2. Disa kane konflikt ingeresi se jane ne bordin e parave per OJF-te, por kane shoqatat e tyre apo jane edhe ne bordet e OJF-ve, si gjithologia Iris Luarasi qe “ndihmon” grate e dhunuara…

    Keshtu edhe qeveria e ka me lehte t’i bleje me fonde publike, ndaj nuk kemi shoqeri civile, por si gjithcka tjeter fasade…

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.