• |
ide | kryesore

10 profesionet e meshkujve që tërheqin më shumë femrat

-Instant, Arkiva, Lapsi Leaks

Një foto nuk është në fund të fundit kriteri i vetëm që do të ngacmojë një përdorues për të parë profilin tonë në mediat sociale, sipas hulumtimit të kryer nga faqja e takimeve Tinder.


Përkundrazi, vetëm profesioni është në gjendje të zgjojë interes, pasi ka disa profesione që veprojnë si magnet për seksin e kundërt.


Meshkujt me prestigj, fuqi dhe sipërfaqe financiare duket se preferojnë femrat. Nga ana tjetër, femrat me pamje të bukur dhe “femra klasike” duket se po kërkojnë me padurim meshkujt.

Shikoni rezultatet më poshtë:

Femrat preferojnë:

Pilotët
Biznesmenët
Zjarrfikësit
Mjekët
Gazetarë/producent radiofonik
Mësuesit
Inxhinierët
Juristët
Oficerët e policisë
Ushtarakët/abcnews.al


Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.