• |
ide | kryesore

Tjetërsuan godinën në qendër të Tiranës dhe e legalizuan si hotel, pezullohen 9 zyrtarë të Kadastrës

-Instant, Lajme, Të fundit

Prokuroria e Tiranës ka pezulluar 9 zyrtarë të Kadastrës për shpërdorim detyre. Zyrtarët akuzohen se kanë tjetërsuar një godinë ekzistuese në qendër të Tiranës dhe më pas e legalizuan si hotel.


Ndaj tyre është dhënë masa e sigurisë detyrim paraqitjeje.


Njoftimi

Ne vijim nga ana e Prokurorit Bledar Valikaj jane kerkuar me date 23.06.2022 dhe me me pas te miratuara nga ana e Gjykates me date 27.06.2022 masat e sigurise ndaj shtetasve si me poshte:

B B si person I dyshuar per kryerjen e vepres penale te ‘‘Shperdorimit te detyres‘‘ parashikuar ne nenin 248 te K.Penal. Masa e sigurise “Detyrim per tu paraqitur ne policine gjyqsore” neni 234 dhe ‘’Pezullimi i ushtrimit te nje detyre a sherbimi publik’’ neni 240.1.a i K.Pr.Penale
A C si person I dyshuar per kryerjen e vepres penale te ‘‘Shperdorimit te detyres‘‘ parashikuar ne nenin 248 te K.Penal. Masa e sigurise “Detyrim per tu paraqitur ne policine gjyqsore” neni 234 dhe ‘’Pezullimi i ushtrimit te nje detyre a sherbimi publik’’ neni 240.1.a i K.Pr.Penale
D Ll si person I dyshuar per kryerjen e vepres penale te ‘‘Shperdorimit te detyres‘‘ parashikuar ne nenin 248 te K.Penal. Masa e sigurise “Detyrim per tu paraqitur ne policine gjyqsore” neni 234 dhe ‘’Pezullimi i ushtrimit te nje detyre a sherbimi publik’’ neni 240.1.a i K.Pr.Penale
E P si person I dyshuar per kryerjen e vepres penale te ‘‘Shperdorimit te detyres‘‘ parashikuar ne nenin 248 te K.Penal. Masa e sigurise “Detyrim per tu paraqitur ne policine gjyqsore” neni 234 dhe ‘’Pezullimi i ushtrimit te nje detyre a sherbimi publik’’ neni 240.1.a i K.Pr.Penale
K D si person I dyshuar per kryerjen e vepres penale te ‘‘Shperdorimit te detyres‘‘ parashikuar ne nenin 248 te K.Penal. Masa e sigurise “Detyrim per tu paraqitur ne policine gjyqsore” neni 234 dhe ‘’Pezullimi i ushtrimit te nje detyre a sherbimi publik’’ neni 240.1.a i K.Pr.Penale
G T si person I dyshuar per kryerjen e vepres penale te ‘‘Shperdorimit te detyres‘‘ parashikuar ne nenin 248 te K.Penal. Masa e sigurise “Detyrim per tu paraqitur ne policine gjyqsore” neni 234 dhe ‘’Pezullimi i ushtrimit te nje detyre a sherbimi publik’’ neni 240.1.a i K.Pr.Penale
E Sh si person I dyshuar per kryerjen e vepres penale te ‘‘Shperdorimit te detyres‘‘ parashikuar ne nenin 248 te K.Penal. Masa e sigurise “Detyrim per tu paraqitur ne policine gjyqsore” neni 234 dhe ‘’Pezullimi i ushtrimit te nje detyre a sherbimi publik’’ neni 240.1.a i K.Pr.Penale
E T, I dyshuar per kryerjen e vepres penale te ‘‘Mashtrimi‘‘ te kryer ne bashkepunim te parashikuar ne nenin 143/3 e 25 te K.Penal. Masa e sigurise “Detyrim per tu paraqitur ne policine gjyqsore” neni 234 i K.Pr.Penale
E T, I dyshuar per kryerjen e vepres penale te ‘‘Mashtrimi‘‘ te kryer ne bashkepunim te parashikuar ne nenin 143/3 e 25 te K.Penal. Masa e sigurise “Detyrim per tu paraqitur ne policine gjyqsore” neni 234 i K.Pr.Penale

2 Comments

  1. Pse nuk ja thoni emrat por i maskoni me iniciale …?! Ta dime se kush jane keta … Prokurorit po i boni shume reklame. Nuk do e kaloj Vetingun. Rrini te qete.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.