• |
ide | kryesore

Amber Heard : Cështja e shpifjes me Johnny Depp, një gjykim i gabuar

-Instant, Paparazzi, Slider

Amber Heard pretendon se juri i gabuar u paraqit në gjyqin për shpifje të Johnny Depp kundër saj dhe dëshiron që të shpallet një gjykim i keq.


Në dokumentet e depozituara në Gjykatën e Qarkut të Fairfax County, të marra nga PEOPLE të premten, avokatët e Heard pretendojnë se ajo ka të drejtë për një gjyq “bazuar në fakte dhe informacione të zbuluara rishtazi se juria nr. 15 nuk ishte individi i thirrur për detyrën e jurisë më 11 prill. 2022.”


Dokumentet pretendojnë se personi që u zgjodh për jurinë ishte 77 vjeç në atë kohë dhe ndan të njëjtin mbiemër dhe adresë si dikush që ishte 52 vjeç. (Juristët e përzgjedhur të Fairfax County janë votues të regjistruar në zonë dhe të dhënat e të dy individëve si p.sh. pasi emrat, ditëlindjet dhe adresa e tyre përfshihen në informacionin e regjistrimit të votuesve)

Ekipi ligjor i Heard pretendon se në të vërtetë ishte personi më i ri, jo më i madhi që u thirr në të vërtetë, i cili shërbeu si jurist në gjyqin gjashtë-javor.

“Është thellësisht shqetësuese për një individ që nuk është thirrur për detyrën e jurisë dhe të shërbejë veçanërisht në një juri të tillë,” thuhet në dosje, duke vënë në dukje statusin e “profilit të lartë” të gjyqit “ku fakti dhe data e gjykimit të jurisë u publikuan shumë përpara dhe pas lëshimit të thirrjeve të jurisë.”

Avokatët e aktores thonë se asaj nuk iu dha “procesi i duhur”, kështu që ajo po kërkon njëurdhërim të një gjyqi të ri.Kërkesa vjen një javë pasi avokatja Amber kërkoi që vendimi të hidhej plotësisht.

Në një dosje prej 43 faqesh dërguar një gjykate të Virxhinias më 2 korrik, ekipi i aktores Aquaman argumentoi se vendimi nuk mbështetej në prova të mjaftueshme.

Depp e paditi Heard për 50 milionë dollarë dëmshpërblim, duke pretenduar se ajo shpifi për të në një artikull të vitit 2018 për paraqitjen e akuzave për abuzim në familje, edhe pse ajo nuk e përmendi aktorin me emër. Ndërkohë,Amber ngriti një kundërpadi duke kërkuar 100 milionë dollarë dëmshpërblim, duke pretenduar seJohnny udhëhoqi një fushatë për të diskredituar atë dhe akuzat e saj si “të rreme”, duke u dëmtuar dhe reputacionin e saj./Lapsi.al


Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.