• |
ide | kryesore

Ndryshojnë sërish çmimet e karburanteve në vend

-Instant, Arkiva, Lajme, Të fundit
nafta

Bordi i Transparencës në datë 21 Korrik 2022, në mbledhjen e radhës vendosi:


✅Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gazoil i standardit SSH EN 590 të jetë jo më shumë se 232 lekë/litri, ndërsa i shitjes me shumicë jo më shumë se 220 lekë/litër.
✅Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit benzinë e standardit SSH EN të jetë jo më shumë se 216 lekë/litri,ndërsa i shitjes me shumicë jo më shumë se 204 lekë/litër.
✅Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gaz, të jetë 81 lekë/litër edhe i shitjes me shumicë 69 lekë /litër.


🗓Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi sot datë 21 Korrik ora 18.00 p.m dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.

1 Comment

  1. Per te ardhur keq se cfare niveli keni ne lajmet tuaja. Kur ngrihen cmimet ulerini sa deri ne Amerike vjene jehona ndersa kur ulen rini si muti ne shi.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.