• |
ide | kryesore

Filmat dhe serialet që do publikohen gjatë muajit Gusht në Netflix

-Instant, F1, Stil

Netflix do të rikthejë klasikët në gusht.


Pas publikimit të disa serialeve dhe filmave të parashikuara në korrik, duke përfshirë Stranger Things dhe The Grey Man, shërbimi i transmetimit do të shtojë disa rikthime emocionuese muajin e ardhshëm.


Nëse jeni adhurues i rom-com, do t’ju pëlqejë të rishikoni trilogjinë e Bridget Jones dhe nëse nuk mund të ngopeni me filmat me superhero, mund të shihni   Spider-Man të Tobey Maguire.

Netflix do të sjell  dhe disa publikimeve të reja që vijnë gjithashtu në gusht, duke përfshirë sezonin e parafundit të Never Have I Ever të Mindy Kaling dhe filmin e Lili Reinhart, Look Both Ways.

Lista e filmave/serialeve ( Gusht )

1 Gusht

Big Tree City (Netflix Original)

28 Days

8 Mile

Above the Rim

The Age of Adaline

Battle: Los Angeles

Bridget Jones’s Baby

Bridget Jones’s Diary

Constantine

Dinner for Schmucks

Eyes Wide Shut

Ferris Bueller’s Day Off

Footloose (2011)

Hardcore Henry

Legends of the Fall

Love & Basketball

Made of Honor

Men in Black

Men in Black II

Men in Black 3

Miss Congeniality

Monster-in-Law

No Strings Attached

Pawn Stars, Season 13

Polly Pocket, Season 4, Part 2: Tiny Taste Adventure

She’s Funny That Way

Space Jam (1996)

Spider-Man

Spider-Man 2

Spider-Man 3

Top Gear, Season 29-30

The Town

Woman in Gold

2 Gusht

Flight

Ricardo Quevedo: Tomorrow Will Be Worse (Netflix Original)

 3 Gusht

Buba (Netflix Original)

Clusterf**k: Woodstock ’99 (Netflix Original)

Don’t Blame Karma! (Netflix Original)

Good Morning, Verônica, Season 2 (Netflix Original)

4 Gusht

Lady Tamara (Netflix Original)

KAKEGURUI TWIN (Netflix Original)

Super Giant Robot Brothers (Netflix Original)

Wedding Season (Netflix Original)

5 Gusht

Carter (Netflix Original)

Darlings (Netflix Original)

The Informer

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie (Netflix Original)

The Sandman (Netflix Original)

Skyfall

6 Gusht

Reclaim (Netflix Original)

7 Gusht

Riverdale, Season 6

Code Name: Emperor (Netflix Original)

Team Zenko Go, Season 2 (Netflix Original)

9 Gusht

I Just Killed My Dad (Netflix Original)

The Nice Guys

Locke & Key, Emilia Jones, Ian Lake, Connor Jessup

10 Gusht

Bank Robbers: The Last Great Heist (Netflix Original)

Heartsong (Netflix Original)

Indian Matchmaking, Season 2 (Netflix Original)

Instant Dream Home (Netflix Original)

Iron Chef Brazil (Netflix Original)

Locke & Key, Season 3 (Netflix Original)

School Tales The Series (Netflix Original)

11 Gusht

Dope

DOTA: Dragon’s Blood, Book 3 (Netflix Original)

Stay on Board: The Leo Baker Story (Netflix Original)

12 Gusht

13: The Musical (Netflix Original)

A Model Family (Netflix Original)

Day Shift (Netflix Original)

Never Have I Ever, Season 3 (Netflix Original)

Maitreyi Ramakrishnan, Romona Young

15 Gusht

Ancient Aliens, Season 4

Deepa & Anoop (Netflix Original)

Learn to Swim

16 Gusht

Untold: The Girlfriend Who Didn’t Exist (Netflix Original)

17 Gusht

High Heat (Netflix Original)

Junior Baking Show, Season 6 (Netflix Original)

Look Both Ways (Netflix Original)

Royalteen (Netflix Original)

Unsuspicious (Netflix Original)

Lili Reinhart

18 Gusht

He-Man and the Masters of the Universe, Season 3 (Netflix Original)

Inside the Mind of a Cat (Netflix Original)

Tekken: Bloodline (Netflix Original)

19 Gusht

The Cuphead Show!, Part 2 (Netflix Original)

Echoes (Netflix Original)

The Girl in the Mirror (Alma) (Netflix Original)

Glow Up, Season 4 (Netflix Original)

Kleo (Netflix Original)

The Next 365 Days (Netflix Original)

20 Gusht

Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar (Netflix Original)

21 Gusht

A Cowgirl’s Song

23 Gusht

Chad and JT Go Deep (Netflix Original)

Untold: The Rise and Fall of AND1 (Netflix Original)

24 Gusht

Lost Ollie (Netflix Original)

Mo (Netflix Original)

Queer Eye: Brazil (Netflix Original)

Running with the Devil: The Wild World of John McAfee (Netflix Original)

Selling The OC (Netflix Original)

Under Fire (Netflix Original)

Watch Out, We’re Mad (Netflix Original)

25 Gusht

Angry Birds: Summer Madness, Season 3 (Netflix Original)

History 101, Season 2 (Netflix Original)

Rilakkuma’s Theme Park Adventure (Netflix Original)

That’s Amor (Netflix Original)

26 Gusht

Disobedience

Drive Hard: The Maloof Way (Netflix Original)

Loving Adults (Netflix Original)

Ludik (Netflix Original)

Me Time (Netflix Original)

Seoul Vibe (Netflix Original)

27 Gusht

Under Her Control (Netflix Original)

Mighty Express, Season 7 (Netflix Original)

30 Gusht

I AM A KILLER, Season 3 (Netflix Original)

Untold: Operation Flagrant Foul (Netflix Original)

31 Gusht

Club América vs Club América (Netflix Original)

Family Secrets (Netflix Original)I Came By (Netflix Original)

Coming Soon to Netflix in August
Delhi Crime, Season 2 (Netflix Original)

Partner Track (Netflix Origina /Lapsi.al

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.