• |
ide | kryesore

Leximi i letrave tarot për muajin gusht 2022

-Instant, F1, Stil

Le ta fillojmë gushtin me një përhapje tarot me pesë letra duke pyetur: “Çfarë duhet të dimë këtë muaj?” Në këtë lexim tarot për gusht 2022, mesazhi është që të përballeni me çështjet drejtpërdrejt dhe me dhembshuri, në mënyrë që të fitoni qartësi dhe të përmirësoni situatën tuaj.


Thirrja për veprim nga leximi i këtij muaji është të adresoni shqetësimin, veçanërisht me njerëzit me të cilët jeni afër. Komunikimi i hapur dhe i sinqertë do të përmirësojë marrëdhëniet tuaja në planin afatgjatë. Jepini vetes kohë për t’u qetësuar dhe për të përpunuar emocionet tuaja nëse ndiheni të nxehur, por mos prisni shumë për t’u kujdesur për një çështje.


Pesë letrat më poshtë përfaqësojnë mishërimin, ose energjinë tuaj tani; situata, ose çfarë është rreth jush në këtë moment; pengesë, ose një luftë me të cilën po përballeni; veprim, ose çfarë të bëhet në lidhje me të; dhe një mësim, apo çfarë do të mësoni nga ky muaj.

Mishërimi: Five of Wands

The five of wands in the rider waite tarot in this august 2022 tarot reading.

Five of Wands është një kartë konflikti, e cila mund të jetë e brendshme ose e jashtme. Në këtë përhapje, është në pozicionin që simbolizon atë që po ndjeni tani, ose energjinë në të cilën jeni. Shkopinjtë përfaqësohen nga elementi i zjarrit, kështu që shpesh emocionet ndihen të nxehta, si zemërimi ose pasioni. Shkopinjtë kërkojnë komunikim dhe veprim, kështu që kjo kartë mund të shfaqet kur ju duhet të shpreheni ose jeni në një pozicion ku nuk mund ta shmangni atë. Nëse diçka ju ka shqetësuar, kjo është një kohë e mirë për ju që të ndërmerrni hapa drejt zgjidhjes së saj.

Situata: Katër Pentakula

The four of pentacles in the rider waite tarot in this august 2022 tarot reading.

Katër Pentakula sugjeron që situata në të cilën ndodheni, ose konteksti i këtij konflikti, ka të bëjë me ndjenjën tuaj të sigurisë. Kompleti i pentakulave zakonisht përfaqëson shqetësimet materiale, të tilla si pasuria, shtëpia ose shëndeti. Ndërsa kjo kartë mund të përfaqësojë bollëk, ajo shpesh vjen me frikën e humbjes së asaj që keni. Ju mund të keni frikë se mos u tregoni të tjerëve se si ndiheni mund të komprometojë stabilitetin tuaj në një farë mënyre ose të ndryshojë marrëdhëniet tuaja.

Pengesa: Tre nga Kupat

The three of cups in the rider waite tarot in this august 2022 tarot reading.

Tre Kupat është një kartë e gëzueshme festimi dhe miqësie. Kur kartat pozitive shfaqen si pengesë, mund të nënkuptojë se keni probleme për të hyrë në atë energji. Mund të keni probleme me miqtë, kolegët ose anëtarët e komunitetit për të cilat nuk dëshironi të flisni drejtpërdrejt. Ose, mund të jeni duke luftuar me çështje personale që keni frikë t’i ndani me të tjerët, edhe pse mund të përdorni mbështetjen. Të gjithë kanë nevojë për një hapësirë të sigurt për t’u shprehur. Mund të jetë e dobishme të flisni për këtë çështje me një person të paanshëm – një terapist ose një grup të veçantë miqsh – në mënyrë që të përgatiteni për ta trajtuar atë kokë më kokë.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.