• |
ide | kryesore

Çmimet e reja, bien benzina dhe nafta

-Instant, Të fundit

Bordi i Transparencës në datë 6 Gusht 2022, në mbledhjen e radhës vendosi:


✅Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gasoil i standardit SSH EN 590 të jetë jo më shumë se 220 lekë/litri, ndërsa i shitjes me shumicë jo më shumë se 208 lekë/litër.
✅Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit benzinë e standardit SSH EN të jetë jo më shumë se 199 lekë/litri,ndërsa i shitjes me shumicë jo më shumë se 187 lekë/litër.
✅Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gaz, të jetë 80 lekë/litri me pakicë dhe i shitjes me shumicë 68 lekë/litër për automjetet.
( Shënim: çmimi i shitjes për gazin e lëngshëm të automjeteve do të jetë çmimi i furnizimit në stacionet e furnizimit në pikat e karburanteve, ndërkohë që në pikat e tjera për konsumatorët familjarë dhe industrial çmimi nuk duhet të përfshijë akcizën).


8 Comments

 1. Bordi, me shtepi ne Surrel, vazhdon TALLJEN E KARIT ME SHQIPTARET – UL LITIRN E NAFTES ME PLOT 1 LEK!

  Ishte 221
  Eshte 220

 2. Hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…..
  U keputen ne bythe kurvat mavi ……..
  Nafta po kap çmimet me minimale edhe shume kohe para luftes dhe ne tregjet boterore
  kurse ketu ulet nje leke . Tallni bythen talni o kurva pa dinjitet , o hajduter e grabites te popullit .

 3. Ne bursat nderkombetare nafta eshte me e lire sot se para luftes ne Ukrahine, ndersa ne Shqiperi vazhdon mbi 200 Lek.

 4. Te behen publike emrat e anetareve te bord-ellos se cmimeve. Nuk e kuptoj pse SBAG-u, nuk nderhyn, pasi kjo pune nuk kerkon shume hetim ! Verifikim cmimi i naftes ne burse, verifikimi i sasise se blere/shitur nga subjektet, kryesisht qeti, dhe del realisht ka apo jo abuzim (qe dihet fort mire) por te pakten te kallin nje nga keta kurvat e bordellos qe te zene mend te tjeret.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.