• |
ide | kryesore

“Syri i Tiranës”, kulla që u bë mollë sherri mes rilindasve

-Instant, Arkiva, Kryesore, Lajme

Të gjithë e kanë dëgjuar Edi Ramën të ankohej se në mes të Tiranës një grataciele po ndërtonte kate shtesë . Legjendat brenda oborrit tregojnë se ai u thoshte njerëzve të vet se qe skandalizuar nga kulla “Syri i Tiranës”. Ajo po ngrihej në hapësirën mes rrugës së Durrësit dhe Rrugës së Kavajës, mu në rrëzë të sheshit “Skënderbej”. Sipas tij ka qenë vetë arkitekti danez Henning Larsen që ka paralajmëruar kryeministrin se vepra e tij po përçudnohej.


Lexo me tej:


Andi Bushati: Shtesat e kateve, marrëzia e fundit me reformën në drejtësi

Ajo sipas projektit duhet të ishte 26 kate, por tani që flasim, ato janë mbi 32. Ky thashethem filloi të përhapet, në fillim të kësaj vere. Së bashku me të qarkullonte dhe fjala se ndërtuesi qe një njeri i lidhur ngushtë me një ish deputet socialist, të cilin Rama donte ta digjte, por e kishte fituar vendin në parlament vetëm pas angazhimit të hapur të Erion Veliajt. Ky informacion shërbeu për të nxitur pandehmat, pa shumë bazë në fakt, se pas aksionit kundër ndërtimeve pa leje fshihej rivaliteti i heshtur kryeministër kryebashkiak.

A janë të Edi Ramës kullat që po legalizohen?

Në atë kohë dihej vetëm se “Eye of Tirana – Syri i Tiranës”, projektuar nga studioja daneze e arkitektit Henning Larsen, i takonte kompanisë Edil Al të vëllezërve Dulaku, të cilët ia kishin shitur atë një ndërtuesi me shumë më pak emër.

Së fundi, emisioni “Stop” në TV Klan ka skicuar një profil të këtij biznesmeni pak të njohur në publik. Ai theksoi se kulla, me 5 kate plus, i përket “ARLIS CONSTRUCION” me pronar Armand Lilo,  të cilin Stop e cilëson si “një ndërtues i afërt me qeverinë”. Emisioni investigativ jep të dhëna për kompaninë, bizneset që ajo ka she rastet kur emri i ndërtuesit është bërë publik në media.

Operacioni i propagandës, Rama dërgon Dallëndyshen dhe Belindën për të sekuestruar një pallat 9 katësh

Nga njëra anë përcaktimi si i afërt i qeverisë, mund të duket normal. Askush që nuk i ka këto lidhje, nuk do arrinte të ndërtonte në zemër të Tiranës. Por ama, nga ana tjetër, fakti se gratacielat e ndonjë oligarku Rama i legalizoi me vendim special qeverie tregon për të kundërtën. Fakti se atë të Armand Lilos e bëri shembull, dëshmon se ai nuk është ulur ende në rreshtin e parë të të preferuarve të pushtetit, ndonëse ka provuar të ngrejë mardhënie me grupe mediatike apo me ndonjë deputet të cilin Rama e ka nxjerrë nga lista.

©Lapsi.al

 

 

 

 

 


19 Comments

 1. Palloshi e ka bere kushtetuten leck bythe .
  Ligjet si leter higjenike dhe popullin e tij si kavie .
  Skeni e skemi pare gje akoma .

   1. Per ato qe ndjekin LOTR, mavitë e kan kthyer Tiranen si Mordor dhe kjo kulla eshte eye of Sauron, presim Orcs( patronazhistet) te na cojne ne drejtimin e duhur.

  1. Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret
   Inceneratoret Inceneratoret

 2. Po çmolle sheri thoni ???????????????? Pjerdh palloshi per kurvat qe e rrethojne ? I njeh shume mire qe jane ca hajdut e duan te perfitojne ne kurriz te ketij kombi .
  Ketu eshte palloshi dhe me pas vijne nje sere eunukesh mavi qe kan qepur gojen e kane hequr breket por qe mbushin xhepat me para . Me pak fjale nje bande hajdutesh ordinere me ne krye kryehajdutin 2 metra te gjate .

 3. Marrezia e fundit , fund i marrezise , marrezi pa fund ……………………….. jemi kthyer ne nje çmendine gjigante prej 28 mije km2 dhe me 2.8 miloon pacient . Deri kur do vazhdoje kjo çmenduri ? Edhe sa do durojme ???

    1. Degjenerim më të madh të vlerave qytetare në 9 vjet sbesoj se do të gjenden në historinë e ndonjë vendi tjeter te këtij globi. Besoj do mbajmë rekordi guinness për babezine per lekë dhe zerimin e çdo vlerë, ligji apo normë tjetër shoqërore. Vetëm qelbësirat që rrethojnë pushtetin e Edi Ramës mund tja bënin këtë gjëmë këtij populli!

   1. Kjo e keqe Shqipërisë ka nisur t’i vijë në 2008, sot Berisha të bërtasë si të dojë, Berisha nuk bind më njeri, sepse nëse ka një përgjegjës për atë që Rama demonstron sot, është Berisha. Ramën me këtë pushtetet e ka prodhuar Berisha me ndryshimet kushtetuese të 2008”Shkrim gallate nga shkulLlaku per fund jave qe shpellkaret te masturbohen me foton e spiuneve salih metaj

    1. Rama kryekacaku i ketij vendi
     Kur PD te vij ne pushtet duhet ti prishe keto ndertime qe te mos guxoje me ndertues

    2. Se rama eshte ky qe eshte dmth shkerdhate fajin e ka sali berisha o zhgarravine e kuqe e ores 20,40 qe zdime ma as me ju share se i kemi konsumuar te gjithe repertorin

 4. Socialistet jane fshehur si lepujt ju thoni molle sherri . Kush do ta beje sherrin aty ? Brace?
  Ma vafanculo

 5. Nga viti 2005 deri në vitin 2009, Sali Berisha angazhoi të gjithë strukturat e nevojshme shtetërore për të privatizuar dhe kaluar në duart e familjarëve të tij pronën shtetërore ish Klubi Partizani.

  -I vetmi zyrtar që doli kundër makinerisë së Sali Berishës ishte Gjenerali Vladimir Qirjazi, i cili u kërcënua, shantazhua, transferua dhe më pas u ndëshkua me shkarkim.Pse more shpellkar me emrin Tirona do vij salih metaj ne pushtet,po pse more kar tirona akoma tirona nga spiunet e agjent salih metaj do udhehiqet,prandaj salihu ju vodhi pronat ju tironcave se gjeti shesh e ju beri pershesh

 6. Po tek Downtown One sa kate shtese jane ndertuar? Po ku di gje kryeministri? Ai eshte i mire dhe i ndershem, por ja bejne pas shpine vartesit.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.