• |
ide | kryesore

Deliri i Ramës: Të rrojë PS, se ajo solli ujin këtu! Pa ne, gjithçka bëhet fushë (VIDEO)

-Instant, Arkiva, Lajme, Të fundit

Kryeministri Rama ka përuruar një ujësjellës në Dibër duke theksuar se PS ishte e vetmja parti që dërgoi ujin e pijshëm 24 orë në këtë zonë të vendit, gjë që nuk e kishte bërë askush më parë sipas tij.


“Ujë 24 orë këtu nuk ka patur kurrë këtu as në demokraci, as në komunizëm, as në mbretëri dhe as në perandori. Kjo është Partia Socialiste. Gëzuar për PS, të rrojë sa malet se pa PS bëhet fushë çdo gjë”, tha Rama, ndërsa bëri një dolli me ujë edhe me një qytetar duke thënë se ujin e kishin prej tij.


“PD jo nuk e solli ujin, por e thau komplet. Ajo partia tjetër bëri sa mundi, por ujë nuk solli. Këtë ujë e ke nga PS. Ta pish me shëndet!”, i tha Rama qytetarit.

@ediramatiktokUj mër uj se u tha burri huj😂😂😂♬ The Pink Panther – Main Theme – M.S. Art


13 Comments

 1. TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSEVTAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSEVTAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSEVTAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSEVTAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE

 2. Krrejeni kete palaco.
  Te haje mut vete 3here ne dite.
  Rruga e Arberit nje flluske para asaj te kombit. Ky mburret vetem per cka bejne oligarket,kulla etj dhe me pedonale.

 3. Realitetin ka thene, asgje me shume!

  Ne fakt sakte fare duhet te ishte:

  “Te rroje PS me ne krye kryetarin e saj vizionar, qe shqiptar kaq te bukur, te zgjuar, elokuent, punetor dhe qe vishet si yll… s’e ka bo nona!”

  Do dalin tani hijenat e PD-se dhe do me akuzojne: patronazhist, sufllaqexhi e kardhiqe te tjera si keto, por pyesni veten ne brendesine e egzistences tuaj boshe: ku eshte egzagjerimi ketu?!

  1. Qe ai tallet jam dakord! Kjo nuk do me thene qe shqipetaret jane dele, por qe kane rene dakord se me mire te votojne nje klloun si ky sesa nje kriminel si ai tjetri.

   1. Me e keqja eshte se ky eshte klloun, kriminel, hajdut, mashtrues, shumezuar per 1000.

    Ky shkaterroi plotesisht ate pak democraci dhe treg te lire qe kishte ne Shqiperi.

    Ky eshte nona dhe baba e korrupsionit. Zgjedhjet i blen, leji shqiptaret ne hall te vet dhe mos kujto se e duan, por i tremben, se ky eshte aq i pashpirt sa te heq edhe buken e gojes.

    Hajt tung.

 4. Dibra ka uje nga te kater anet or loqe. Dibra ashtu si gjithe shqiperia ka nevoje per pune jo per deliret e tua.
  Edviniiiiiiiiiiiiiiii lajmero bordin te mblidhet se ka 10 dite qe nafta bie por bord-ello jote nuk mblidhet. Apo pret te te marri qeti ne tel e te thote sa e do cmimin…….. .
  Keto qe ben publikisht jane veprime qe do te kthehen neser ty dhe anetareve te bordellos mavi….. Prit e shiko

 5. DETYREN KE BERE O. MONSTER!!!ME LEKET E TAKSAVE QE. RRJEP POPOLLIN DITE E NATE O VAMPIR👹👹👹 U jI NE ShQIPERI ESHTE DHU RA TE NGA ZOTI JO NGA TYYYY PIS !!!!! thotë:

  Linda hajdute Edvin Kryehajdut Linda Hajdute Edvin kryehajdut Linda Hajdute Kryeminister Kryehajdut Linda Surrel Hajdute Edvin Surrel Kryehajdut Linda vegla e Kryeglobsltit Hajdute Edvin Zari i KRYE globalistit Hajdut Linda qe la 4 Burra per te vjedhur Shqiperine per Kryeglobalistin Vampir Edvin qe ka Rrahur Mamane e tij dhe mir Ja ka bere se ka lindure nje 👹 Kriejajdute dhe kriminel🤬Cifti I Sajuar Monstra dhe te cpifur🤮🤮🤮🤮

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.