• |
ide | kryesore

Bien poshtë akuzat ndaj Armie Hammer

Paparazzi, Slider
Zyra e Prokurorit të Qarkut të Los Anxhelosit vendosi të mërkurën të mos e akuzojë Armie Hammer pas vitesh hetimi të pretendimeve se ai kishte sulmuar se*sualisht një grua në vitin 2017.

“Rastet e sulmeve se*suale shpesh janë të vështira për t’u provuar, prandaj ne caktojmë prokurorët tanë më me përvojë që t’i shqyrtojnë ato,” tha një zëdhënës i Zyrës së DA-së për Page Six. “Në këtë rast, ata prokurorë kryen një shqyrtim jashtëzakonisht të plotë, por konstatuan se në këtë moment, nuk ka prova të mjaftueshme për ta akuzuar zotin Hammer për një krim.” Përfaqësuesi shton se zyra e tyre ka një “përgjegjësi etike” për të ngarkuar vetëm çështje që mund të vërtetohen “përtej një dyshimi të arsyeshëm”.


“Ne e dimë se është e vështirë për gratë të raportojnë sulmin se*sual,” vëren gjithashtu zëdhënësi. “Edhe kur nuk mund të ecim përpara me një ndjekje penale, përfaqësuesit tanë të shërbimit të viktimave do të jenë të disponueshëm për ata që kërkojnë shërbimet tona.” Përfaqësuesi më pas përfundoi: “Për shkak të kompleksitetit të marrëdhënies dhe paaftësisë për të provuar një takim se*sual jo-konsensual dhe të dhuunshëm, ne nuk jemi në gjendje të provojmë rastin përtej një dyshimi të arsyeshëm.”


Në mars të vitit 2021, një grua që e identifikoi veten vetëm me emrin, Effie, akuzoi aktorin , se kishte abuzuar “mendërisht, emocionalisht dhe seksualisht” gjatë marrëdhënies së tyre katërvjeçare. Ajo pretendoi se Armer u bë “gjithnjë e më i dh*nshëm” gjatë periudhës së romancës së tyre dhe, më 24 prill 2017, abuzimi i tij dyshohet se u përshkallëzua në përdh*nim. Effie në një deklaratë të mërkurën u shpreh se ajo është “e zhgënjyer” me vendimin për të mos ndjekur penalisht Hammer.

“E ndjeva për detyrë të flas dhe të paraqes një raport në mënyrë që të përpiqem të mbajë Armie përgjegjës për të gjithë dëmin dhe traumën që më ka shkaktuar dhe për të mbrojtur gratë e tjera nga përjetimi i abuzimeve të ngjashme,” shtoi ajo, duke ripohuar pretendimet e saj. “Më ka kushtuar shumë që kam folur dhe kam paraqitur një raport kundër abuzimit të Armie-t.” Ajo përfundoi deklaratën , “Unë besoj se shumë nga viktimat e Armie kishin frikë të dilnin përpara. Shpresa ime është që një ditë, përdh*nuesit nuk do t’ia dalin mbanë.”/Lapsi.alLini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *