• |
ide | kryesore

user 5

Vritet ish- Presidenti i Jemenit

Lajmet e fundit bëjnë të ditur se ish-Presidenti i Jemenit Ali Abdullah Saleh është vrarë nga luftëtarët Houthi derisa po …

Çfarë është një oligark?

Termi “oligark” përdoret në mënyrë kaq agresive për rusët, saqë është e vështirë të thuhet se ku fillon dhe mbaron …

Kthehu