• |
ide | kryesore
andi-bejtja (1).jpg

Albania 2019 ‘Reset Factory’

Pas rreth tre dekadash karikaturë të kapitalizmit dhe demokracisë, Shqipëria tashmë është një telefon që nuk punon. As nuk të marrin, …

Kthehu