• |
ide | kryesore
andi-bejtja (1).jpg

Albania 2019 ‘Reset Factory’

Pas rreth tre dekadash karikaturë të kapitalizmit dhe demokracisë, Shqipëria tashmë është një telefon që nuk punon. As nuk të marrin, …

Mos shko or trim!

Shtyrja e datës së zgjedhjeve lokale nga Presidenti, në kushtet e bojkotit të opozitës dhe mungesës prej më shumë se …

Kthehu