• |
ide | kryesore

Po fillon golemizimi i Jugut

Debati i stërzgjatur mes shtetit dhe pronarëve, prishjeve dhe ndërtimeve, minoritarëve dhe qeverisë, Tiranës dhe Athinës pritet të marë fund …

ANDI_BUSHATI_PORTRET.jpg

Mediat që urren Edi Rama

Lexova sot një shkrim të kolegut tim Mero Baze, i cili u binte këmbanave të alarmit, lidhur me një ligj …

Unë nuk jam mik i Erdoganit

Përtej tamburëve me tingëllim ottoman, përtej deklaratave shokuese se Kosova qënkësh Turqi, përtej ndryshimit të beftë të doktrinave për të …

Kthehu