• |
ide | kryesore

Dua Lipa: Anwar, ëndrra ime

Këngëtarja për momentin është duke ndjekur masat e përcaktuara nga qeveria për ta luftuar koronavirusin ku është e izoluar me …

Dua konfirmon lidhjen me Anwar

Dua eshtë në lidhje me Anwar Hadid. Dhe këngëtarja për herë të parë ka publikuar pamje të 20-vjeçarit në mediat …

Kthehu