• |
ide | kryesore

Salsano Rapi, baba për herë të dytë

Salsano Rrapi, aktualisht aktor dhe moderator në programin e humorit “Portokalli” dhe bashkëshortja e tij, Erjona Kakeli,janë bërë prindër të …