• |
ide | kryesore

Bella Hadid,sozia e Carla Bruni

Ndërkohë që së fundmi po përflitet për një rikthim me ish të dashurin, The Weeknd, diçka tjetër po tërheq vëmendjen. …

Bella rikthehet me Weeknd

The Weeknd dhe Bella Hadid duket se janë një hap para rregullimit të marrëdhënieve, veçanërisht së fundmi pasi po shijojnë …

Kthehu