• |
ide | kryesore

Rriten shifrat e COVID-19 në Berat

Rriten shifrat e të infektuarve me COVID-19 në Verat. Të prekur janë mësues, edukatore, mjekë dhe punonjës institucionesh. Shifrat e …

Kthehu