• |
ide | kryesore

Dafina Dauti, në pritje të ëmbël

Një muaj më parë, këngëtarja Dafina Dauti pranoi publikisht se është e dashuruar me këngëtarin Tafil Kurteshi. “Është përfol dhe me …

Kthehu